At være en del af
Andersen Biler

Velkommen hos Andersen Biler!

Du kender måske vores lille gule and, Andy, men vidste du, at Andersen Biler også er en af Sjællands største bilforretninger? Vi har solgt og serviceret biler i årtier, og vi er langt fra færdige. Tværtimod! Vi er nemlig i konstant vækst, og det skyldes primært en ting: Vores medarbejdere!

Vi er en organisation med omtrent 400 ansatte, der er fordelt over 15 afdelinger. Vi har et stærkt fokus på nære såvel som professionelle relationer, hvor vi dyrker den personlige udvikling, den essentielle trivsel og det kollegiale fællesskab. Vi drysser arbejdslivet med humor, passion og en fællesskabsfølelse, der gør, at vi trives med vores job.

Hos Andersen Biler dyrker vi talenter såvel som ledere – og det sker blandt andet Andersen Academy, hvor vi blandt andet har vores egen skræddersyede talent- & lederuddannelse. Vil du vide mere? Så ret kontakt til Line Andersen fra HR-afdelingen på lian@andersenbiler.dk

Som du nok kan fornemme, så sker der en del hos Andersen Biler, og en del af vores mål og vision er, at være drevet af branchens bedste medarbejdere. Derfor håber vi, at du vil finde vores ledige stillinger interessante, så vi forhåbentlig kan mødes til en samtale og dernæst få dig ind i “familien”!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Fokus på udvikling – personligt og fagligt

Plads til grin og succes

Du bliver en del af Sjællands største største bilhus

På trods af vores størrelse vægter vi nærvær

Værdihjulet hos Andersen Biler

Andersen Bilers værdihjul

Samlet set er vores værdihjul et vigtigt redskab, som spiller en essentiel rolle i vores kulter, og når det kommer til at opnå vores vision, som du ser i midten af hjulet. Hver værdi er underbygget af sine egne leveregler, som både uddyber og tydeliggør den konkrete værdi.

Rahman Kader

Mekaniker

Rahman Kader

“Jeg elsker at blive bedre til noget – fx at arbejde med elbiler og den teknik, der følger med de biler. Vi får kurser og bliver løbende bedre til vores fag, hvorfor vores værdi, Udvikling, er i høj kurs hos mig.”

Charlotte Olsen

Controller

Charlotte Olsen

“Når man kommer ind i vores team, så synes jeg, vi har det som en lille familie. Vi er mange forskellige aldersgrupper, og vi komplimenterer hinanden super godt.”

Katja Mai Andersen

Reservedelskonsulent

Katja Mai Andersen

“Jeg er uddannet mekaniker, men arbejder i dag som reservedelskonsulent. Min baggrund gør, at jeg ved, hvad der foregår på værkstederne, og det er fordel, når jeg er i kontakt med vores kunder. Og så nyder jeg at skrue på biler i min fritid.”